Image Alt

DESPRE NOI

Bemolle Cafe

Despre noi

Deschisa in 1993, cafeneaua Bemolle Cafe din Pasajul Villacrosse s-a numit initial Blues Cafe fiind probabil una din primele locatii din lume care poarta acest nume.

Initial, intr-un spatiu restrans in jurul unor masute micute, un grup de pasionati incercau sa aduca ceva din atmosfera blues, planuind mici “concerte” unplugged. De la petrecerile de la inceputul anilor ’90 cu muzica blues, pana acum, Bemolle Cafe tine pasul cu vremurile. Aici noul cu vechiul se intalnesc, timpul dispare si te simti bine la orice varsta.

Pasajul, ce poarta numele arhitectului catalan al Bucurestiului interbelic, Xavier Villacrosse, este acoperit cu sticla de culoare calda, dand un aer de intimitate si confort. Fiind proiectat de arhitectul Felix Xenopol si terminat in 1891, pasajul avea menirea de a lega Banca Nationala de Calea Victoriei, cea mai intens circulata artera comerciala din acea vreme. Acum este o zona plina de viata si de muzica, de tineri, de petreceri, de la primele ore ale diminetii pana noaptea tarziu.

t
eleganta si stilul se intalnesc in armonie perfecta
Deschisa in 1993, Bemolle Café este un concept 5 Senses: fine drinks, shisha, interior design, lounge music si o clasa ospitaliera fara cusur.
Vezi meniul